Що робить тісто пишним: секрети повітряної, ніжної та ароматної випічки

Будь-яка господиня стикається з тим, що тісто часом уперто не бажає ставати пишним та повітряним, інформує Ukr.Media.

Від цього, зрозуміло, постраждає і якість випічки, що є неприпустимим.

Є хитрощі, які допоможуть тісту завжди виходити бездоганним та пишним.

У чому полягають ці секрети?

Хитрість із яйцями

У більшості випадків господині вводять до складу тіста яйця цілком, але це рішення не можна назвати виправданим та правильним. Як виявилося, для пишноти достатньо всього одного елемента.

Тому замість одного курячого яйця можна додати кілька жовтків. Випічка вийде ідеальною.

Важливість масла

Даний компонент в цілому позитивно впливає на текстуру тесту, але завжди варто пам'ятати про одне: якщо ввести забагато масла, то замість пишного тіста можна отримати розсипчасте.

Пам'ятайте про температуру

Перед тим, як зайнятися безпосереднім приготуванням випічки, всі інгредієнти, що використовуються, розумно довести до кімнатної температури.

У такому разі шанси на приготування пишного тіста помітно збільшаться.

Джерело